Oj oj länge sen

Jag lever, mår bra och är hemkommern för länge sen. Det e så mycket man vill göra och så många man vill träffa så bloggen har hamnat lite i skymundan...tyvärr.

Flygresan gick bra...lite kaos o lite(läs MYCKET) stress tillhör väl en såååå lång resa. Jag lämna Erik i London och sen dess har jag bara pratat med honom i mobilen:( Ja jag lämna honom inte alltså, vi skulle med skilda flygplann o på olika håll, Köpenhamn o Stockholm. Vill bara träffa honom så att jag kan krama om honom och puss på honom, min goa karl=) Men men den som väntar på något gott...väntar ALLTID för länge;)

Idag är det dop på schemat, Ella Gry Walfridsson ska tvätta håret i kyrkan;) Hon e sååå söt o så go lilla Ella! Snart kommer Sessan & Maria hit och jag ska fixa deras hår så de e flätade o snygga till festen.

Imorgon är det jobb hela dagen och Jessi och Tompa kommer hem från från utlandet. Vi har ju passat goa Charlie(deras hund valp) när de var borta och stackaren blev sjuk:( Nu e han på bättrlings vägen och börjar bli sig själv igen=)

Nej nu ska jag ut o promenixa med Challe och göra mig klar inför kyrkan.
Ha en trevlig helg allesammans=)


RSS 2.0