Världens goaste...oftast;)

Igår ville Erik lära sig baka BulleFrulle, hör och häpna!
Kan själv, lät det genom hela bakpasset...men sen när jag inte gav han alla svaren blev han rätt tyst;)
Jätte duktig var han och jag hoppas att han kommer ihåg hur man gjorde så att han kan göra bullarna helt själv idag;) hihi.
En stolt Erik och jätte musiga bullar till frulle belv det. Jätte tack min goding=)
Här kommer lite bilder från hans kreativa bullbak...

En stolt kille=)
Frustrerad av att inte bull ?%&¤# rullade sig till en boll, fick han lite tips och se så fin och så stolt han blev!
Fixade på första försöket efter mitt tips=) Go Erik!

Visslandes penslade han sina bullar=)

Titta vad fina...

...och så glad jag blev av att få lite avlösning i köket=)
Mysig frullebulle på ballkongen hör en Australien helg till, nam nam!

Idag är det pluggdag. Även om vi inte fått så mycket pluggande gjort. Åkte en svänt in till Sunshine plaza för att shoppa lite julklappar att ta med hem...ship shop så var klockan halv två och vi hade inte ens ätit frukost. Så vi hoppade på första bästa buss hem och jag satte igång med Bulle Frulle.
Efter frukosten blev men trött och det har varit så himla varmt idag...förstår varför nu när det ÖSER ner och mullrar...så det har varit svårt att fokusera och kunna lära sig av det man läser.
Mitt sista test imorgon och sen är jag klar för denna termin, tjoooohooo=)

På onsdag börjar vår resa hem mot Sverige och alla nära och kära. Ska bli så kul att få träffa alla igen=)
Saknar er!!!

Galet!

Hur galet e det inte?!

Om 6 dagar sitter vi i ett flygplan på väg mot Sverige vid den här tiden!!!
Känns som inte alls länge sen vi komm hit och man visste att det var sååååå lång tid innan man skulle få se sina nära och kära igen...å så nu e det så nära att jag känner doften av Sverige. Ska bli så kul och skönt att komma hem men jag kommer att sakna Australien. Känns lite konstigt att åka ifån sommaren nu och kmma hem till ett kallt Sverige...men vänner och familj får värma mig;)
Innan jag vet ordet av det så kommer jag att sitta på planet mot Australien igen och vara mitt uppe i studierna...

Hade jag kunnat ta med alla mina vänner, familjen, svärfamiljen och släkten ner hit...då hade jag inte för en sekund tvekat på att stanna här för alltid! Trots att de inte har svenskt godis, min soja, Zoegas skånerost, rätt vaniljsocker och sirap, pärlsocker, herrgårds ost, kesella, HM mm här;)
Jag får nog ta mig ett snack med tullarna innan jag åker här ifrån och se hur mycket och vad jag kan trycka ner i väskan på vägen hit=) Nam nam!

Fick reda på resultatet från mitt prov jag gjorde i måndags...80,5 av 85=95%
MEN såååå störiga fel! Det enda jag lyckats glömma skriva var hur länge man ska vila på de tre olika träningsprogrammen. Kan det utan och innantill...skulle någon väcka mig i sömnen hade jag svarat rätt på det. Jag förstår i o för sig varför jag inte skrev ner det på denna uppgiften...för på alla våra program i läxboken som lärarna rättat, har jag inte skrivit det och de har heller inte sagt åt mig att jag gjort fel i att inte skriva vilan där. Hade bara någon av lärarna sagt åt mig en gång att det måste du ju skriva, då hade jag INTE gjorde dessa fel och fått 100%. Skyller inte ifrån mig men man lever som man lär och gör som man observerar.

Nu har jag bara ETT prov kvar att göra på måndag sen är jag klar med allt och kan flyga hem med gott samvete. Provet vi har är i Exercise sciens och jag ska satsa på så nära 100% att jag ska snubbla på mållinjen!
Va?! Nä?!?! Jag har inte så höga krav på mig själv;)
Men vet man att man kan...varför inte satsa på högsta möjliga?
"Practice does not make perfect, only perfect practice make perfect"
O vem vill ha en personlig tränare som precis gled igenom utbildningen och som inte lever efter vad de blivit lärda...bara för att de inte kommer ihåg eller för att de var för lata för att lägga energi på pluggandet? Nej tack!

Håll tummarna för mig på måndag!

Taco fredag imorgon...men vi måste kanske utmana vårt förhållande lite (som Malle sa;) och ev skjuta taco fredagen till lördag istället. Galet och riskabelt jag vet men ibland måste man ta risker;)
Eriks klass ska nämligen ha avslutnings fest imorgon och jag tror att det börja 18.30. Ska först till en tjej i Eriks klass och mötas upp. Sedan dra vidare till den lokala pubben och se en annan tjejs killes band spela där.
En kul kväll hoppas vi på=)

Nej nu kallar snart sängen... Natti natt!

Tänk på den...

Visste du att din rygg är mest utsatt och i stor fara när du gör en lumbar flexion???

Tänk på det näste gång du böjer dig ner för att knyta skon...plocka upp något...klia dig på benet...sträcker dig efter fjärrkontrollen eller tex gör en sit-ups/crunches!

Kanske inte händer de första fem gångerna du gör övningen...kanske inte ens 100 000 gången. Men plötsligt händer det. Håll alltid en neutral ryggrad men en naturlig kurva i svanken, då är ryggen som starkast.


Nu tänker du säkert...amen hur ska jag då få den platta magen?!


Jo, gör funktionella övningar som du har nytta av.
Hoover/plankan, sido planka...alla övningar som du inte ligger ner. Ligger du ner får inte magen jobba som den är skapt till att göra samt att du inte jobbat med Transeverse Abdominus. Det är denna muskel som gör din mage "platt".

Glöm inte!
Hur mycket du än tränar så måste du även ändra kosten för att få resultat. Många tränar som galningar och får inte resultatet de vill ha. Men så stoppar de också i sig fel saker samt låter inte kroppen vila.
Tänk på att det är under vila som kroppen återhämtar sig och reparerar alla kroppens energi system samt musklerna!

Du lever i nuet...men träna för framtiden!

Bilder säger mer än tusen ord...

Här kommer lite favoriter från när pappa och Danne hälsade på oss=)

Gänget upp i Noosa

Noosa nationalpark

Grabbarna vid en av Noosas vackra stränder

Pose!

In i djunglen...

Pappa är ingen trädkramare...utan kör på ny trend...trädvältare

Träd som såg ut som peruker...eller har Erik odlat ny frilla?!

Danne njuter av skuggan och utsikten=)

Pappas sätt att posa...springa fram och tillbaka på stranden...om och om igen...borde du gör det med ditt onda knä? Ja ja vad gör man inte för en snygg bild?! =)

Utsiktsplatsen

Jag lär pappa baka FrulleBulle men jag fick inte hjälpa till...

Mumsig frullebulle på ballkongen i härlig värme. Tack pappa för avlösningen i bageriet!

Pappa och Danne aggerar grillmästare

Studenterna pluggar och myser i väntan på grillen

Middag vid hamnen...grabbarna grillar i bakgrunden

Erik är duktig och pluggar....jobbigt att plugga när man sitter i skuggan på ballkongen, fågelkvitter i bakgrunden och härlig värme. Tufft studentliv;)

Danne njuter inne med en bok och lyssnar på skön musik=)

Erik är redig och smörjer in sig!

Pappa upptäcker Spotify...gamla klassiker strömmar ut ur högtalarna=)

10 dagar går alldeles för fort.
Grabbarna väntar på taxin till flygplatsen utanför lägenheten.

Taxin anländer...

och här åker de:(

Underbart att ha dem här!
Super duper tack Danne och Pappa för att ni kom och hälsa på oss, jätte uppskattat!
Tur att vi snart kommer hem för vi saknar er redan!

Underbart är kort...alldeles för kort.

Massa kramar till er!



Pappa undra...

Pappa kommentera att det var tråkigt att man inte kunde kommentera på min blogg. Men det kan man faktiskt=)
Under varje inlägg sitter en sån här remsa...

2009-11-23 @ 12:34:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Klicka på kommentarer underst i mitt inlägg och gör ditt inlägg. Bra va;)?!

Hoppar man en, blir det alltid fler...

Man ska alltså inte hoppa över att blogga en dag ens. Slutar alltid att man inte tar sig tid att skriva på flera dagar...sorry!

Mycket nu på slutspurten i skolan samt att pappa och Danne var här=) MEN imorse åkte de från lägenheten mot Brisbane och hoppade på flyget mot bangkok vid 14.30 tiden (aussie tid). Sedan ska de ta flyget vidare till Köpenhamn och vara framme tisdag morgon svensk tid.

Redan är det jätte tomt i lägenheten och vi saknar dem! Erik och jag pratade om det i går kväll. De har precis kommit (känns det som) och så ska de redan åka. Så mycket som man skulle vilja göra och visa dem samt bara umgås. Var ju ett tag sedan man var hemma i Sverige och träffade nära och kära, 11 månader!
Tycker att de kan vända och komma tillbaka och umgås med oss lite till=)

Idag gjorde jag mitt näst sista prov och det känndes så himla bra när jag gick där från...sen upptäckte vi att jag i alla fall gjort fel på en uppgift och gud vet hur många poäng den var på...typiskt. Håll tummarna för mig! Hoppas på 95 av 100. Hoppas att jag inte tar mig vatten över huvudet :s

ETT prov kvar sen e jag klar och har sommar lov!!! Tjooohooo=)
Tänkte göra mig av med det på torsdag (har det egentligen på måndag nästa vecka). Men nu när ag sitter och skriver alla frågor till provet inser jag att det är rätt många som jag ska hinna med och trycka in, oups! Får se om jag kanske tar det på måndag i alla fall... Är lite balandade känslor gällande att åka hem till kylan under mitt sommar lov. Som tur har jag vänner och familj att längta hem till. Puss<3

Ikväll har en massa tid gått åt till att baka rulltårta till Erik som han ska ha med sig till skolan imorgon. Borde gått snabbt och enkelt MEN vår så kallade ugn funkar inte som den ska. Där finns "grader" MEN den kan du ha low, medium eller high temperatur på graderna samt att alla värmen kommer bakifrån på ugnen. Det e inte lätt att hålla upp till ens bagar rykte;) Men men, vad e väl en bal på slottet?! ;)

Nä, nog med undanflykter, tillbaka till pluggandet!

Men uppdatering med bilder från våra äventyr med pappa och Danne kommer i veckan=)

Tjingeling=)

Kändis


Pappas vän han träffa i Thiland på deras lilla stopp, tyckte att pappa hade något speciellt och ville gärna ha honom på sin reklam skylt i Kina. Så pappa skulle hitta ett lämpligt kort och skicka...här e resultatet=)
Va tycks?


















Sant.....eller.....falskt???

Uppdatering

Lite bilder från pappas & Dannes dag på Zoo...

Pappas nya flickvän eller är det pojkvän;)

Mys med koala!

Imorse tog jag med Danne och Pappa till TAFE och använde de som försökskaniner;)
Gjorde ett 6 minute bike test och ett Treadmill walking test.
Har inte räknat ut resultatet på treadmill testet för lektionen börja men bike testet e klart, jag e imponerad! Danne fick "Good" som e näst bästa betyg man kan få och pappa fick "Excellent" som är det bästa. Pappa var till och med 12,5 poäng över gränsen, vilket är mycket=) Duktig Pappa och Danne!

Fick reda på resultatet från testet jag gjorde i onsdags...94,5 av 100. Inte helt nöjd med helt ok med tanke på att jag inte la ner så mycket tid på att studera.

Min favorit lärare Mike har det tufft just nu. Hans son trilla ut över ett stup med motorcykeln och föll 25m med motorcykeln och sedan vidare ner...ligger på sjukhus i koma. Ryggraden ser ok ut men det vet inget med hur hjärnan klara sig:( Så jag samla in pengar i klassen från de som ville vara med och gick och köpte ett blomsterarrangemang som jag skickade till Mike på skolan. Han har självklart tagit ledigt terminen ut men han skule titta in en sväng till skolan idag...och då vänta vår sympati i form av blommor och kort.

Mike med familj i våra tankar!


Imorgon ska vi bege oss tidigt till Maroochydore och hyra bil. Sedan bär det av mot Noosa=) Awesome! Ska visa alla fina stränder, lite lyxvillor, min olycksplats, staden och nationalparken...har vi tur kan vi få se en vild koala i träden=) Håll tummen!

Kramar

Trötta pågar;)

Pappa och Danne är helt galna! En natt när Erik gick upp kl 02.00 för att gå på toa...vem sitter inte uppe vid datan om inte pappa?! En annan dag gick vi upp klockan halv sex på morgonen...vem sitter inte uppe med sin kaffekopp i största hugg och surfar?! Pappa...Danne är inte långt efter han heller. Jag ska säga er att det nog är den första gången jag nånsin sett Danne vaken innan 10 (utom när han ex ska jobba eller liknande) ja eller till o med 12;)
Men är man uppe tidigt så slocknar man oxå tidigt. Varje dag somnar de på eftermiddagen och igår sov de nog lite mer än två timmar innan jag väckte dem för mat. Haha minns när jag och Erik kom hit, vi var oxå helt utslagna, stakare.

Igår gick vi en stund i stranden på morgonkvisten, jätte skönt och jätte varmt. Gårdagens temperatur låg på +38 grader, hot hot hot! Så vi klarade bara att stanna snäppet längre än en timme.


Idag är pågarna på Australia Zoo, krokodiljägaren Steve Erwins zoo. De ska snart komma hem med bussen...hoppas de har klarat sig nu när de inte kunnat sova middag;) Jag hoppas att jag får stjäla lite bilder från dem och lägga upp dem här på bloggen. Vi vill ju se hur de har haft de, eller hur?!

Skrev ett prov idag och hade ett praktiskt prov. Det praktiska klarade jag utan problem och det skriftliga hoppas jag att vi får reda på imorgon. Var nog det svåraste provet so far...många luddiga frågor och mycket man skulle skriva. Skrev en massa på allt och jag hoppas att jag gjorde bra ifrån mig.

Nu ska jag snart ivåg och handla så fort grabbarna kommit hem, så jag vet vad som de vill ha till middag. Hemlagad pizza, paj eller lasagne???

Ha en bra dag=)

Kramar

Båttur på schemat


Söndagen började med att Pappa & Erik körde lite morgon cardio och Danne var vaken med tuppen!!! För er som känner brossan vet att det inte händer att han vaknar innan hmm 12.00. Jag satte mig ner för lite snabb plugg innan jag hamna i köket och fixade bulle frulle=) Danne och jag förbredde och dukade fram allt medan de andre grabbarna kasta sig i duschen innan vi skulle äta. Frukost på ballkongen är ju aldrig fel?!

Näst på schemat stod en guidad båttur i hamnen/kanalen som ligger alldeles utanför vår lägenhet. Erik och jag har sagt sen vi flytta hit att den ska vi åka på...hrm...men men elve månader senare är ju bättre sent än aldrig;)
Vi fick se lyxvillor som låg alldeles ljuvligt med kanalen utanför fönstret.



Såg några hus som var till salu men de hade ingen pool. Lite typiskt, annars hade man ju lagt ett bud;) hihi.

Pappa gick ju ut igår för att hitta glasögon och hatt...så klart skulle han ha en typiskt aussie hat. Idag såg han ut so krokodil Dundee! Gissa vem som e pappa och vem som är Mick...


Svaret kommer imorgon=) haha

Måste plugga nu, så jag laddar upp lite bilder från dagen...bilder säger ju mer än ord.
Kramar från ett väldigt varmt land=)



















Mitt hemliga recept;)

Många som undrat ang mitt BulleFrulle recept. Bloggade receptet den 24 september under rubriken BulleFrulle, så bara titta in där och ta på er förklädet;)
Lycka till=)

Nam nam!

Äntligen är de här!!!

Fredags morse begav jag & Marlene med buss till Maroochydore för att hämta upp lånebilen. En ljusblå Suzuki Swift=) Nice! Jag hoppade in på förarsidan, höger framsäte!!! Börja köra, på VÄNSTER sida av vägen tjoohoo, vilket äventyr;) Gick skit bra ända tills att jag skulle svänga och blinkar...vindrutetorkarna börjar pendla på rutan som bara den haha...Oups, blinkersen e ju så klart oxå på andra sidan. Klart att Aussie folket skall vara speciella;) Förutom de lilla hindret så var det abslout inga problem, utan bara svinskoj att få köra liten racerbil igen=)

Efter skolan åkte jag hem o väntade på Erik. När han väl kom begav vi oss till flygplatsen!
Brum brum, vroom vroom=)

Väl frammer efter 1,5 timmes bilresa var de inte många i vänthallen...närmare bestämt typ 7 pers i hela den gigantiska salen. Jag fick syn på pappa och Danne på avstånd och börja spriga mot dem men brrrruuuuummm, brrrruuuuummm på läpparna och armarna ut i sidan som ett flygplan...springer fram till deras bord (de var de enda som satt i den delen av terminalen!) och varvar det runt och runt med mina ljudeffekter. MEn tror ni att de sar mig?! NEJ! Fnys...inte förens jag stannar och säger hallå ni ser ju för tusan mig inte..DÅ, DÅ ser de mig haha. "Vi trodde att det var ett litet barn som lekte haha" Skit Ungar!

Men men nu är de här och vi har haft en skön dag. Startade med en morgon promenix från Maroochydore där vi lämna av bilen, längs kusten. Visa dem stränderna, mina ödlor(fanns massa där idag, stora o små) shopping esplanaden mm mm. Hem och mumsade BulleFrulle, nam nam!

Medans jag och Erik var flitiga och plugga, gick pappa och Danne på äventyr i Mooloolaba=) På jakt efter badlakan, sandaler, solglasögon och solhat...de både hitta tillbaka till lägenheten samt hittde alla saker, how good is that;)?!?!

Nu står de svenska gästerna och lagar pasta och köttfärssås, underbart;)

Här kommer lite bilder från dagarnas äventyr.
Njut, för de gör vi=)


Grabbarna glad av att vara i Australien=)

Flygplatsen...nu ser de mig;)

Racerbil och taco fredag=)

"Folk badar alltså 8 på morgonen, konstigt" sa pappa. Det han inte vet är att de är uppe innan solen och bara väntar på att få kasta sig i havet!

Pappa & danne lär sig surfregler...

Var det en apa som kom på besök eller..hmm den ser bekant ut...

Vill ni se en stjärna...se på mig!

Varning för hajar!!!

Yes, we like Mooloolaba=)

TITTA VAD JAG FICK AV PAPPA, CHRISTEL, DANNE OCH MAMMA
NAM NAM NAM!!!
SUPER DUPER TACK MINA KÄRA FAMILJ=)


Bulle Frulle!

Middagen är nu klar!
Hej svej=)

Nu är det nära...

Just nu sitter de på flygplatsen i Bankok och väntar...18 timmars väntan hade de mellan planen. De var visst en sväng ut på stan och gjorde mig orolig med skämt sms ang att jag skulle kolla internet hitta.se...hahaha. Men nu är de åter på flygplatsen och har ca 8,5 timmar att göra av med.

Ska bli såååå himla skoj att ha dem här och jag bara längtar!

Sitter nu och väntar på att lasagnen ska bli klar och att Erik ska komma hem...massa väntan hit och dit för en otålig liten Jane;)

Imorgon klockan åtta ska jag hämta bilen i Maroochydore=) Håll er inne! Haha..tänk fel så blir det rätt...men tänk om jag tänker rätt, då blir det ju fel...haha går nog bra här i hemtrakten där man cyklat på vägarna många gånger. Värre blir det när man kommer komma in på okänd mark. Hoppas bara att jag hyrt en atomatare så att jag slipper växla med vänstran! Ska himla kul att köra här nere och speciellt med en sådan grym bil=) Tjoohoo!

Nu kom Erik och snart är maten klar. Ikväll är en såååån bra kväll med massa kul på tv för lilla mig=) Hoppas bara att jag får en liten stund över och göra det sista på min rapport och presentation...

IMORGON KOMMER DOM!!! Taco fredag med Danne och Pappa och sen bulle frulle på lördag...kan knappt vänta=)

Ska uppdatera så ofta jag kan så ni får bilduppdatering samt veta alla våra hyss;)

Ha en underbar helg! Det ska jag ha=)

Kramar


Grrr

A vad det e jobbig när man sitter med en rapport och en presentation som måste bli klar...och så kommer man ingen stans och fattar inte mycke, Grrrr! Vill ju göra så mycket som möjligt klart nu innan pappa och Danne kommer så att jag kan spendera tiden med dem. Kanske därför jag inte kommer någonstans, för att jag känner mig stressad och då blir allt pannkaka i skallen. Får låsa in lig i extra rummet så att jag inte har en tv som blicken kan hamna på, hela tiden.

Fått revision pappert inför ett av våra tre restrerande prov, så det måste jag oxå sätta igång med. Mycket man vill och sååå lite tid. Jag röstar för 30 timmar på dygnet! Nån mer med att skriva på?!

Jag har sååån längtan och nu är det såååå nära. Två dagar och då e de här=) Skulle hyra en Cabbe men den var så himla dyr, så det blev min blivande bil istället..en Suzuki Swift!

Hoppas att den kommer i en snygg färg. Ska hämta den på fredag morgon och sedan köra och hämta Marlene, sedan ska vi köra raggar runda till skolan, awesome! Law and risk och sedan rymmer jag iväg och hämtar upp Erik. Sen bär resan mot flygplatsen, tjooohooo!!!

Nog med maskande för mig...rapporten kallar!

Hoppas ni får en behaglig och smidig resa, pappa och Danne!

Massa kramar!!!

Tjiiihhhhooooo

Imorgon flyger pappa och Danne från Köpenhamn mot Australien!!! På fredag är dem här=) Tjooohoo!
Jag & Erik ska hyra en Cabbe och åka ner och hämta dem i Brisbane på flygplatsen. Jag ska köra i VÄNSTER trafik och med ratten på fel sida!!! Oooo lord! Ni som bor här nere...håll er inne;) hihi.

Längtar tills fredag en himla massa!!! Snart kommer hem=)

Men vet ni..snart e det fredag;)

Tjoooohooo!!!

Ha en trevlig resa Danne och pappa, syns snart!

Kalas hos Malle

Idag klockan 13:00 är vi hembjudna till Marlene på kalas=) Hon fyllde ju år i onsdags och nu ska hon ha vuxen fest á kak kalas, nan nam. Ska bli himla skoj!

Så nu måste vi börja planera så att vi hinner bryta vår fasta innan med lite frulle bulle. Ställde mig precis i köket för att börja baka och inser att vi inte har me fullkornsmjöl hemma, *¨@%¤§ osse! Men Erik var snäll och hoppade på sin stålhingst och cyklar ju fortare än blixten till Coles och handlar mjöl. Han e duktig min pins;) Men de kan ju i o för sig bero på att jag alltid bakar frulle bulle till oss och att han glatt mumsar i sig den:) Inget mjöl=ingen frulle bullle. Hoppas att han är "snabb som tusen" som min karate tränare alltid sa;)

Nej får hoppa in i köket igen och förbreda...

Trevlig söndag mina vänner!

Kramar

Law & Risk...urk!

Efter en timme hit och två timmar dit så är jag äntligen klar! Eller jag hoppas att jag är klar...
Denna rapport är som en labyrint utan ljus och slut, en skattkarta utan X, som att cykla utan hjul...ja ni förstår säkert poängen med att denna rapport är en students skräck! Jag har tagit mig igenom rapporten utan att fatta för fem öre vad jag har gjort. Så nu hoppas jag att när jag lämnar in den imorgon, då kommer vår lärare att fatta vad jag gjort och godkänna rapporten=) Det är ju tanken som räknas;)

Skulle kunna gråta av lycka om jag är klar med rapporten och Craig godkänner den. Då är det en mindre sak att ta itu med dessa restrerande veckor. Vi kommer nämligen ha tre stora och viktiga prov de kommande veckorna, som jag verkligen villl få bra på. Ska jag få bra resultat måste jag ha mass tid att studera till dem. Förutom proven har vi en del assessments som ska in och en presentation...men förhoppningsvis får jag godkänt på denna rapport och kan lägga den bakom mig=)

Jordan, en vän som pluggar massage, var snäll och massera mig imorse. Tryckte på alla mina problem punkter, aj aj! Men förhoppningsvis kan det hjälpa mot mina nack problem och min huvudvärk samt migrän. Jordan sa att man kunde få ont i huvudet efter att man tryckt på trigger points...och så klart fick jag de...men inte alls lika ont som jag brukar få.

Nu ska jag lägga mig ner, titta på Ghost Whisperer, kopla av och njuta av att rapporten är klar. Duktig Jane;)

Puss

Paket och födelsedag

I går fick jag paket på posten av kära Dennis. Han hade varit ute i jätte god tid till min födelsedag men oturligt nog fastna det i tullen...himla glad för det är jag, för då fick jag paket fast än att jag inte fyller år=)

Kolla vad massa gott han skickat till lilla mig=) Nam nam!

Tusen tack jätte snälla Dennis! Du e en pärla=)

Idag är Marlens födelsedag. Så igår ställde jag mig och bakade en chokladtårta till henne. Har aldrig gjort en sådan innan med choklad och med frosting men jag är himla nöjd med resultatet. Eller vad tycker du?


Så idag efter min lektion cyklade jag hem och fixade hemlagad pizza till Malle och mig, sedan begav jag mig dit med tårta och pizza i största hugg...Bang, Bang, Bang! Knackade hårt på hennes dörr men inget svar:( Men efter typ 20-30 minuters bankande och väntande samt fruktan av att tårtan skulle smälta, kom hon=)

Sen satt vi på deras altan i solen ochmumsa pizza och tårta:) Nam nam! Efter en stunds ätande knackade Jonathan och Luke på dörren...Luke hade jag skvallrat för innan i skolan att jag skulle till Malle med tårta, så han var ju inte sen med att oxå titta förbi;)




Efter smaskandet gick vi till stranden och njöt i två timmar, underbart skön dag!
Med en vatten tempeatur på 24,5 grader var det faktiskt lite kallt haha. Låter konstigt men det var nog för att det blåste en del men tack gud för att det blåste...annars hade det blivit alldeles för varmt=)

Grattis Malle!
Hoppas att du fick en fortsatt mysig dag!

Nu ska jag tvätta mig och lägga mig. Jordan, en kompis som pluggar massage, ska massera mig i morgon bitti och innan dess ska jag försöka hinna träna, var tanken...hoppas att jag håller med när klockan ringer i morgon;)

Idag är det exact 30 dagar tills vi landar i Sverige!!!
Awesome!

Puss och Kram

Grattis Pappsen!!!

Grattis Pappsen!!!
Idag är det din dag, hela långa dagen=)


Hoppas du får en underbar dag!

Jätte GRATTIS till Christel med fyllde år för några dagar sen=)

Kramar

Jag borde kanske inte...

Fick en länk där jag kunde ladda ner hela, HELA förundersökningen på Lotties mord... Jag borde kanske inte men jag har så många frågor och undringar som jag känner att jag verkligen vill ha svaret på.

Tre minuter och så låg den på mitt skrivbord...HELA förundersökningen! Förhör, bevis, bilder...ALLT polisen har, har jag. Skulle jag våga?! Ja, jag måste!

Börja lite smått och försiktigt läsa mapp efter mapp...titta på bild efter bild...tillslut kom jag till biten, biten då jag förstod att bilderna på mordplatsen skulle komma. Bilderna på ett oskyldig kropp, en oskyldig människa som berövats på sitt liv och av vilken anledning?! Fy fan för dig som gjorde det! Du hade ingen rätt!

Våga bara kolla på några bilden av din oskyldiga kropp, sen sa jag stopp. Det gjorde så ont i mig. Kan fortfarande inte förstå att det är sant. Det finns inte i ens värld att någon man känner blir MÖRDAD!? Det händer ju bara inte!
Nu vill jag bara radera mappen på min dator och hoppas att det försvinner, att det aldrig har hänt...men det kommer inte göra någon skillnad, det har hänt!

Bilderna av dig sitter som ett foto på mitt minne...kan inte fatta!
Du var alltid så snäll och omtänksam, alltid med en vänlig kommentar och alltid en kärleksfull kram.
Är så glad att du hittade in i vår familj!

Jag hade turen som fick träffa dig innan jag åkte till Australien och vi sa hejdå...inte för en sekund trodde jag att jag sa hejdå för gott...då hade jag kramat om dig extra länge och ALDRIG släppt dig!


RSS 2.0