Oj vad jag är kass!

Tiden springer iväg och jag tänker hela tiden...Imorgon då ska jag blogga lite. Men va händer?! Inget. Jag har varit hemma i tre veckor nu o de känns som om jag aldrig varit där, konstigt! Allt nere i Australien känns overkligt och alldeles långt iväg. Tror jag har tappat flytet(de lilla jag hade) i min engelska...kommit rent ur allt plugg och all kunskap jag hade tryckt in...rutiner...allt! Även om jag är ledig så har jag saker inbokade hela tiden känns det som. Instrurera, träffa vänner och familj, fixa saker till mig själv och andra, tandläkaren, läkaren...oj läkaren hade jag glömt, oups. Måste få mer recept utskrivna till min allergi.

Just nu har jag en enorm längtan till baka till Australien och till min älskling. Vi har träffats tre dagar sen vi kom till Sverige och de e inte mycket(nej de e det inte!). Varför ska Dalarna vara så långt iväg för?! Annars hade man ju lätt kunnat köra och träffa varann över en dag eller så. Visst, det e inte lika långt iväg som Australien men ni fattar. Kommer inte heller att få fira nyår med min kärlek och det känns tungt. Visst det e en helt vanlig dag i veckan men det e faktiskt nyår:(
Saknar dig Skrutten!!!

Fick rycka in o ha Pumpen igår och idag hjälper jag till extra med att ta HLSM+. Många som är förkylda och sjuka:( Så ikväll ska jag ha två pass. Men inte mig emot. jag älskar att köra både HLSM+ och BodyJam, så det blir en bra kväll=) Känner redan att träningsvärken sedan gårdagens pump kommer smygande. Då e det ju bara super att smälla in lite träning och stoppa den;)

Mat och godisätandet går ju inte så bra när man e hemma och är ledig. Extra röda dagar, myskvällar, filmtittande, fikor, gott frukost bröd med go ost...detta gör det inte lätt för ens skalle. Så denna vecka får jag vänta tilll helgen med att synda...hmm ev så kanske jag tillåter mig själv att mumsa lite på kvällen på nyårsafton=) Haha jag e hopplös! Redan nu sitter jag o hittar på massa ursäkter för att få bryta min vanliga rutin med att bara äta gott på lördagar och söndagar. Trots att jag precis sa att denna veckan är det skärpning...Jane kommer alltid att vara Jane;)

"Lyssna inte på vad jag säger...förstå vad jag menar"


Oj oj oj

Dagarna springer iväg och jag har saker för mig hela tiden. Några måsten, någon vilja och några önskningar=)
Har redan varit hemma i sverige i snart två veckor, helt galet...o snart e det jul! WHAT?! Åker ifrån 30+grader och sommar...som om jag hoppat in i en tidskapsel och landat i juletid o kyla. Hur gick de ihop?! Hihi Det e underbart och jag gillar det. Alltså att leva i sommaren(året runt, typ) och åka hem över julen och få julkänsla samt träffa alla som betyder nått och sen sticker man när det e grått och kallt och man bara längtar efter sommar. DÅ hoppar vi in i tidsmaskinen igen som flyttar oss till värme och vårt paradis=)

Just nu i kylan har jag jätte svårt att fatta att jag faktiskt bor i AUSTRALIEN!? Hur knasigt e inte det? Det e jätte svårt att sätta fingret på när man nu redan efter snart två veckor kommit in i ens "gamla" liv här hemma. Måste faktiskt erkänna att jag längtar tillbaka...MEN vill absolut inte åka innan jag fått träffa alla så mycket jag bara kan, firat jul och förhoppningsvis åkt lite pulka=) Då e jag nöjd och kan åka tillbaka till mina studier och mitt liv på andra sidan jorden och njuta av att jag faktiskt bor helt fantastiskt...för innan man vet ordet av så är juli månad passerad och jag sitter på ett plan till Sverige och kan inte fatta vart tiden försvann...och att jag faktiskt bott i Australien i 1,5år!!! Grymt att berätta för sina barn och barnbarn att man faktiskt bott utomlands=) SWEET!

Jobbigt när man ser bilder på ens vänner i Aussie och de e alla solbrända och lyckliga. Saknar er!

Nej nu ska jag gå ner och klä granen och förhoppningsvis blir det lite julklappar inhandlat...

Puss & Kram


Länge sedan...

Ja jag vet..jag är kass! Har inte tagit mig tid att uppdatera bloggen nu när jag använder mig av mammas dator. Ska skärpa mig o uppdatera lite mer snart...

Idag är jag hundvakt till Bobsan. En super söt yvig liten hund. Det e Malas, potatis(Jonas), föräldrars hund. Han är så fin och sååå mysig=)

Erik är uppe i Dalarna och jag nere i Skåne...alldeles för lååååångt emellan oss:(
Saknar dig Skrutten!
Men nästa helg igen, kommer han förhoppningsvis ner och hälsar på sin prinsessa=) Längtar!

Igår var jag med Mala på julgosspel i Marsvinsholms kyrka och såg när Gunsan och hennes kör sjöng ljuvligt vackert:) Första parkett hanma vi på och satt precis bakom prästen...vem gör bort sig om inte lilla Jane. Jag får alltid en massa grodor i munnen när jag är i kyrkan...men men hamnar jag inte i himlen så gör i alla fall Mala mig sällskap dit jag ska;) hihi

Var även på kvartals utbildning i BodyJamen...allt för länge sedan jag ska rumpan till Gandalfs koreografi.
Jam Jane is back=) Tjoohoo.
Nästa vecka sätter jag igång på allvar o har pass på Yes igen. Ska ha Step-up, BodyJam, BodyPump, HLSM+, Let´s Dance...tror de var alla pass. Så nu jäklar måste jag ta mig i kragen o komma på massa nua pass samt trycka in massa nya koreografier i mitt lilla huvud.  Håll tummarna för mig!

Hoppas ni där nere i Australien har det underbart och njuter av värmen...snart kommer vi igen=)

Pussar


Nu e det mycket...

Oj oj oj...tiden springer iväg och redan imorgon ska vi lämna Australien, Galet!
Idag är det massa som ska fixas...ärrende, packa, städa, fika med Malle, möta Jonathan...Jonathans föräldrar och bror ska låna lägenheten i 5 veckor medans vi är i Sverige. Passar ju oss utmärkt=)

Jag kan verkligen INTE fatta att det snart är jul. Hur tusan kan det vara jul när det precis börjat bli sommar?! Det äsvårt att förstå när man lever i ett paradis att tomten kan hitta hit. Finns ju ingen snö att dra släden på;) hihi. Blir nog en rejäl chock när man kommer hem till kalla Sverige och kliver av planet, brrrrrr! Har ju bara sommar kläder. Blir nog att åka till pappa så snart som möjligt och packa upp lite av mina kläder som jag packade ner för ett år sen. Kommer inte ens ihår vad jag har för kläder så det blir liten överraskning=)

Skriver och berättar hur vår hemresa gick så snart jag kan...o du, snart ses vi=)

Håll tummarna för att resan går bra och allt flyter på smidigt!

Pappa, jag messar så fort vi landat i Stockholm och jag vet vilket plan jag kommer ner med!


Så här söta och förväntansfulla var vi för ett år sedan, på en flygplats någonstans ute i stora världen.
Ser vi likadana ut??? Återstå för er att ta reda på=)
Träffar, fikor, filmkvällar, shoppning, julbak...ja massa dagar för att umgås och prata ikapp oss om det gångna året.
Hoppas ni är lika sugna som jag?!

Pussar & Kramar


RSS 2.0