TACK!!!

Tack alla kära för all uppvaktning på min dag!

Blev jätte rörd av alla kort, paket och tankar ni gav mig=)

NI ÄR UNDREBARA!!!

Massa kramar och tack
från en fantastiskt glad Jane=)

Glömde ju...




Glömde ju att berätta att jag klarade min vattengympa presentation förra fredagen.
De två lärarna som närvarade sa att jag kunde gå ut på en gång i industrin och ta rejält med betalt, awesome=) Fick 100% på min presentation=) Idag har jag dessutom lämnat in alla assessments till den klassen. Så nu kan jag bara gå dit på lektionen, njuta samt stötta mina klasskompisar.

I helgen tänker jag göra klar min enormt svåra och invecklade "Law & Risk". Lika bra att ta tag i det och få det gjort...hoppas bara att jag har disiplin till att göra det, allt på en helg?!

Snart kommer min kära broder Danne och kära pappsen. Den fredagen den 13 landar de i Brisbane, tjoohoo! Ska bli jätte kul att ha dem här och visa dem hur min vardag ser ut=) LÄNGTAR!!!
Himla bra om jag har tagit mig i kragen innan de kommer och fixat så mycket jag kan av mina uppgifter i skolan = att jag kan umgås med dem mer=)

Nu är det snart dax för Tacokväll när min Skrutt kommer hem:)

Ha en underbar fredag!

Massa kärlek!


Rättegång

Vem kan göra något så hemst mot dig?!?!
Vem kan vara kapabel att döda en annan människa?!?!

Det har nu gått nästan tre månader och jag kan fortfarande inte förstå vad som hänt. Så svårt när man är så långt hemifrån, långt iväg från allt kaos.

Rättegången har börjat och jag hoppas verkligen att de tar den hemska människa som är skyldig till detta stora brott. Att personen får sitt straff, verkligen får lida för vad denna har gjort!
Man blir helt stum när man läser vad som hänt mord natten/dagen, alla bevis, alla fakta...

Du hade precis tagit studenten och hade hela världen vid dina fötter.
Nu...borta...

Hoppas att du har det underbart i Nangijala och att det är lika fantastiskt som alla hoppas och tror.

Lottie, Du är saknad!

Vila i frid

Fortsättning...


Hela gänget f.v
Katrin, Sandra, Jonathan, Malin, Marlene, Jag, Erik, Anders, Nick, Steven; Samantha, Tommy och Sofia.
Här äter vi middag på en Grekisk resturang där gänget flörtade sig till Ozo och en stor dessert till mig=)

Jag och min Älskling, kärlek!





Min dessert jag fick av Chefen på resturangen=)
Tyvärr vågade jag inte äta den pga min nötallergi men alla de andra fick njuta åt mig;)


Underbara Marlene hade fixat en krona åt födelsedags prinsessan...man kan ju inte annat än att skina:)


















Snipp, snapp, snut ,så var helgen slut!

Tack alla som gjorde min dag helt fantastisk!

Pussar & Kramar




Underbar födelsedags helg

Min klocka ringde kl 4:50 lördag morgon och jag fick alla fina paket.

En trött men fantastiskt glad Jane sprätte upp paketen. Blev lite dragit inne i rummet...mina ögon tårades. Vilka fina vänner och familj man har=)

Se här så fina saker jag fick=)
Efter öppnandet av paket fick jag kasta mig in i duschen och göra mig redo för helgen i Surfers paradise.
Marlene, en pärla som hon är, hade fixat! När vi kom upp fick jag sång av hela gänget samt Dajmtårta till frukost! Dagen kunde inte ha börjat bättre:)
Lördagen & söndagen bestod sedan av shopping, äta ute (fick dessert av chefen), vandra runt i city, festa, IKEA mm mm. Underbart!
Här kommer ett litet urval av helgens äventyr...




Fortsättning följer imorgon när internet funkar bättre...

Hej Svej=)

Fått Paket=)


I går kom ett paket till mig från Mala & Shunta=) Jag fick lov att öppna paketet och det som inte var inslaget fick jag "använda" hihi. Sprätte upp paketet och vad hittade jag där...

CANDY!!!

Nam nam!!! Luktar mums=) Plus tre jätte fina paket som jag ska öppna imorgon bitti=)

Tack älskade Shunta & Mala! Ni e bäst!

Idag kom ett till paket från mamma, Danne & Jessica=) Perfekt tajming;)

Ska öppna det så fort jag slår upp ögonen imorgon!

Tack min kära familj, ni är underbara!

Imorgon 6:00 ska gänget samlas för att sedan bege oss till Guld Kusten, Surfers Paradise=) Där ska vi kika runder och ungås och så klart festa på kvällen. Vi kommer att åka därifrån på söndag så jag kommer troligtvis inte att ha tillgång till internet men har jag det ska jag genast blogga=) Annars är jag tillbaka på söndag med helgens äventyr och bilder.

Har ni chansen så prova ringa till min svenska mobil. Jag har troligtvis 3:s täckning där nere och då kan jag svara. Ni betalar samma avgift som omjag skulle vara hemma i sverige och även jag...men bara om där finns täckning alltså. Ring och svarar jag så finns där täckning. Prova gärna två gånger fall i fall jag inte hinner svara eller inte har telefonen till hands.

Ha en underbar helg, för det ska jag ha=)

Massa Kramar

Fin

Idag efter skolan var slut begav jag mig hem till Marlene som går i min klass. Hon är utbildad frisör och skulle göra mig fin i håret=)
Jag ville ha lite slingor och en klippning. Så klart fixade hon det utmärkt och jag är hel igen. Har bara klippt håret en gång innan sedan jag kom hit för 10 månader sen. Den gången var katastrof och jag gav upp hoppet på att Aussi folk kunde klippa. Men som en ängel trädde Marlene in i mitt liv, awesome!
Tack gumman, jag e super nöjd!!!
Ni andra får se resultatet efter vår Guldkust helg. Längtar, ska bli så skoj!!!

Fick ett brev i brevlådan av min kära syster...antar att jag ska öppna den på min dag på lördag. Så jag e duktig och håller mig från att sprätta upp brevet, go Jane;)

Nu ska jag sätta mig och titta igenom exercise sciens inför morgondagens tut (tut=plugg lektion med förhör)...

Hoppas att ni har det like bra som mig och mår lika underbart som jag gör=)

Puss & kram


Min födelsedag=)

På lördag är det min dag=) Jag kommer att fira min hrm...23 års dag på Guldkusten!!! Kan ju bara bli super!!!

Hela gänget och några till ska bege oss klockan 06:00 från Mooloolaba lördag morgon för att åka mot Surfers Paradise, tjoohoo! Där ska vi umgås, se Surfers och festa på kvällen. Bo över på Backpackers där nere och åka hem på söndagen.

Vi är 17 stycken som ska åka ner (Ja Skimp du måste med!)...Jag, Erik, Marlene, Nick, Malin, Steven, Tommy, Samantha, Jimmy, Jonathan, Anders, tre svenska tjejer och tre Kiwis (Nya Zeelendare). Ett kanon gäng hoppas vi på;) Sweeeeet!





En helt vanlig lektion med Mike


En helt vanlig lektion på Exersice sciens med underbara Mike...haha.
Man kan ju inte mer än att njuta och le på denna lektion. En fantastisk, underbar, rolig, påhittig, inspirerande...ja helt enkelt beauuuuuutiiiiiful lärare. Här ska han få oss att förstå hur energisystenem fungerar samt hur syreupptagningen fungerar i kroppen. Hur kroppen gör sig av med koldioxid, tar upp syre mm. Här tog han Markus (min skånska klasskamrat från Malmö) till hjälp. Här har Mike utmanat honom...om Markus klarar göra squat i 3 minuter får han ett flak öl. Markus som är en riktig festprisse nappade ju självklart på utmaningen=) We like! Så markus börjar squata och Mike "slår" ner honom så att han inte går upp för långt samt ser til så att han går tillräckligt långt ner. Mycket Lactic acid (mjölksyra) angriper kroppen när man gör en och samma övning...men Markus klara att stå emot syran och vann vadslagningen=)

Lite senare norpar han min vatten flaska och jag kastar mig över böckerna så at han inte ska visa något genom att spruta vatten...men det var lugnt. Han skulle bara visa hur syreupptagningen fungerar och att våra kärl släpper igenom gas men inte vätska.

Nu borde jag verkligen hoppa här ifrån och kasta mig in i rapportens värld...

Ha det bra!
Kramar

Underbart med helg!

Igår så åkte Erik iväg till gymmet och jag skulle bege mig till Plaza för att köpa godis till min godis dag=)
Kände för att ta en promenix i det underbara vädret så jag slängde iväg ett sms till kära Skimp (Jimmy). Så klart ställde han upp och lunkade med mig till Plaza (Köpcentret ligger ca 45 min promenad från Mooloolaba). Skimpa hade med sin värsting kamera så vi stannade till lite då och då för att han skulle knäppa någon vacker bild. Blev en spindel, en ödla och lite "gubbe sittandes tittande ut över vattnet under en palm" ljuvligt!

Väl framme hittade vi mina godisar och lite annat smått och gått. När vi var klara tog vi bussen hem med alla matkassar.

Lördag som det var = Bulle Frulle=) Nam nam!
Skimp ville gärna göra oss sällskap när vi åt Bulle Frulle på ballkongen, trevligt!

En bra start på dagen=)

Idag har vi tagit det lungt på morgonen och pysslat med lite skolarbete och annat smått och gott.
Sedan åt vi frukost och begav oss ner till stranden för att möta upp Tommy, Jonathan och Anders. Snack, sol och bad, det är kvalité på livet.

Nu är det dags för mig att hoppa ner i sängen, lång dag imorgon.

Ta hand om er och njut av er söndag!

Puss & Kram

Det närmar sig...

Klockan  är nu 22:05 på en härlig fredag kväll. Ligger i sängen med min älskling och tittar på Bond...James Bond, "Tomorrow never dies". Har avnjutit en god taco middag och imorgon e det gotte lördag, tjoohoo! Ska starta dagen med träning och sedan baka lite bulle frulle, nam nam. Till efterrätt tar jag en bunke godis och kanske efter det så bakar jag någon go svensk kaka, MUMS=) Älskar helgen;)

Nej nu har filmen börjat och jag ska krypa ner i sängen igen.
Ha en mysig fredag, njut!

Puss & Kram

Snart...

Idag är det 50 dagar kvar tills vi landra i huvudstaden och åter igen kan träffa nära och kära!

Saknar er en himla massa och längtar tills vi ses igen...o det e snart=) hihi!

Boka in en fika, promenad, middag, filmkväll med svenska godis!!! Ja vad som, bara jag får spendera så mycket tid med er som möjligt innan jag åker tillbaka igen.

Sen har jag sån tur att min kära pappa och min kära bror ska komma och hälsa på oss innan dess, så nu e det mycket bra som väntar=)

Nedräkningen har börjat...50...

Doktor Jane?!?!


Kom lilla vän så ska jag ta ditt Blodtryck, mohahaha!

Nej, läser inte till doktor så ni kan andas ut. Ni kommer inte att stöta på mig på akutmottagningen=)

Vi lär oss hur man tar Blodtryck för att vi ska kunna göra det på våra blivande klienter samt gymmedlemmar. Så det fick vi öva på under vår Exercise Sciens lektion. Fick även kolla in ytterligare att hjärta. Denna gången kikade jag och Marlene på ett fårhjärta...

...så litet om man jämnför med kohjärtat som vi skar i förra veckan. Detta kändes inte alls lika skoj samt att detta luktade inte tårta direkt... men detta var bättre för de hade inte skurit av lika mycket av aortan, så det var bra:)

Det är så himla intressant att få reda på hur hjärtat fungerar samt exakt hur blodet flödar, inne i hjärtat med oxå ut i kroppen.

Efter klassen var slut och jag hade gjort mitt muntliga förhör, var det dax för Power thursday=)
Marlene & jag kör hårt med intervall träning och siktar på att bränna massa kalorier, undertiden och efter, SWEET!

Nu vänter jag på att Erik ska komma hem så att vi kan äta lite mat.

Puss & Kram!


Tänker på dig EXTRA mycke idag!


Stackars Mala!
Idag ska hon för andra gången fixa sitt knä hos farbrodoktorn.
Håller tummarna för att du får Piggelin när du vaknat upp och att du inte får allt för ont.

Sänder massa kärlek och lycka <3

Pussar & Kramar
SMACK!

Ännu en måndag på stranden...


Hmm...e det kärlek eller stress i mina ögon?! Haha båda så klart!
Stafett och vi skulle springa ner till och i vattnet och krama om den förra deltagaren i sitt lag o sedan stanna men kvar o vänta på nästa person...blött värre=)


Kast med apelsin...närmast pinnen vinner. Nu undrar alla säker vad det är för filur som står där med en mankini över sina kläder, haha. Rehan vann den i en av tävlingarna vi hade. Han var inte långsam på att få den på direkt och han valde att ha på den under hela lektionen, hihi en kul prick.



Vi vann, tjoohoo!!!
Eller kan det vara så att jag e en linslus och oxå ville vara med på kortet?!?! Ett sant mysterium...


Hela laget skulle springa ner, hand i hand, till rehan i vattnen och springa upp igen...ner och upp...och ännu en gång ner o upp. Först upp igen vinner.

Här ser ni det vinnande laget börjar dra ifrån, tjoohoo!
Så enormt jobbigt och krävande att springa ut i vattnet med stora vågor o strömmar, helt slut blev man...


Alla som deltog i Trishs grupp(huvudläraren). Ett kul och bra gäng=)
Här är vi tröta men mest sandiga och totalt dyngsura.

Jag cyklade hem och kasta in mig i duschen med kläder och flip flops på, najs!
Sen cyklade jag vidare till skolan för nya äventyr och aktiviteter...

An ordinary day at T.A.F.E


Rehan my classmate from South Africa needed som weight on his sled and I´m happy to help him as you can see=) Run Forest, RUN!

I love school;)

My dear friend Luke from Australia also wanted to help...

Helgen...


Tjejfest igår hos kära Marlene, super trevligt! Tyvärr så var Dj:n på "Fridays" (en club fem min från vår lägenhet) inte så bra. Börja bra med rätt bra och danstrevlig musik men sen gick det utför... Slutade med att jag och Malin stod själva på dansgolvet utan att dansa. När klockan var strax över ett beslöt vi oss för att gå hem. Skön känsla att komma hem i tid och lägga sig ner efter kvällens aktiviteter, aaaa=)
Tack tjejer för en skojig kväll...


"Fotbollslaget"


Ida, Marlene & jag=)


Marlene & Malin


Ida & Sandra


Jag, Malin & Marlene


Malin & Steven


Jag

Hela dagen idag (söndag) har varit alldeles underbart lugn. Började morgonen med att promenixa ut till Kawana (grannstaden som ligger en ca 30-40 minuter iväg) och handlade lite. Tog bussen hem och åt frukost. Jag la mig i sängen och såg på en hyrfilm medans Erik var duktig och gjorde läxor. Lagade kyckling i ugnen och hackade ner i en sallad med både vindruvor och vatten melon samt en massa annat gott. Äter upp min skål med sallad och...PANG! Min mage gillar inte sallad heller, grrrr. Varje helg då vi har ätit sallad har min mage slutat så här...

Inte den bästa kvalitet på bilden men jag var inte direkt fotosugen.

Ont i magen, mår illa och e lite svullen om magen...säg inte att det ska vara något mer grönsak som min mage inte vill ha, pi katten!

Ja ja, nu e det nästan tillbaka till sitt vanliga jag och den gör inte lika ont längre. Nu kallar sängen och morgondagens aktiviteter på stranden väntar:)

Hoppas ni haft en skön helg!

Puss & kram



Girl Power!

Ikväll är det bling, bling och tjejkväll som gäller, tjoohoo!

Vi ska samlas hemma hos marlene vi 18-19 och ta med något mumsigt...alla som känner mig kan nog gissa vad jag valde att ta med...japp CANDY, nam nam=)

Jag, Marlene och Ida(en tjejkompis till Marlene som bor i Brisbane) möttes upp på Plazan och plöjde affärerna efter något lämpligt att ha på sig inför kvällen. Jag fynda faktiskt två, hihi, till o med billiga kläningar att välja mellan. Kortet skrek Neeeeeejjjjj när jag betalade...hatar att vara student och pank! Inget skoj! Speciellt nu när man måste betala 6.70 kr för en dollar, pi katten, dyrt!

Nu ska jag bara se till att vinna lite pengar på lotto...typ 100.000 dollar borde räcka haha.

Erik är iväg med grabbarna nere på Guldkusten...han kanske hittar guld där, de hade varit super;) Förhoppningsvis svänger de in om Ikea och köper lite svenskt godis till mig och Dajmtårta=)

Nej nu ska jag äta lite och sedan ladda med lite power sömn innan vår tjejkväll.

Hoppas ni har och får en underbar helg där hemma=)

Saknar er!

Pussar


HjärtKirurg?!?!


Idag på Exercise Sciens har vi skurit i ko och får hjärtan. Vi ska lära oss om hur hjärtat fungerar och hur blodet flödar igenom det samt vad alla delar i hjärtat heter. För att vi lättare ska förstå låter Mike oss se, känna och skära i ett riktigt hjärta. Alla lär vi oss olika och denna utbildningen är jätte bra på så sätt. Vi får saker berättat för oss, visat för oss och sedan får vi testa det själv, underbart!

Ko & får hjärta är värkligen jätte stora i jämnförelse med mäniskohjärta. Jag & Luke kastade oss direkt över knivarna och ville genast börja skära i vårt kohjärta...men vi var ju så klart tvungna att vänta tills Mike förklarat all han skulle och så att vi verkligen förstod hur det såg ut helt. Jätte intressant!

Vår uppgift inför lärarna innan vi fick lämna rummet var att berätta exakt hur blodet flödar i kroppen. Klara det utan problem med vår kära hjälpfröken Alana. Så jag satte mig framför datorn i klassrummet och väntade på att Marlene skulle bli klar så att vi kunde köra vårt "Power Thursday Fatburner" pass. Vad händer om inte att Mike kallar på mig. "Jane kom hit" sa han när han stor framför white boarden som hade en förstorad bild av ett hjärta. Jag sa att jag redan hade gjort min muntliga redovisning och han säger " Haha jag vet, kom". Sedan fick jag berätta hur det funka ännu en gång. När jag var klarade de kliade han sig på lite på hakan och hade en sån där förnurlig blick..."Nu berätta det för mig baklänges, hehe" Jag klarade det och han gav mig ett stort smile och en high five=) Tjoohoo!

Efter det var det kroppens tur att få sig en genomkörare. Marlene och jag körde ett power pass med fatburner syfte. Vi körde hårt och var skit duktiga. Vi ska försöka ha det som standar varje torsdag, jätte skoj=)

Nu måste jag verkligen sätta mig framför mina skolböcker och trycka in lite av Water exercise provet vi har imorgon. Håll tummarna!

Puss och kram, vatten gam!


Härlig skoldag!

Igår, första dagen tillbaka från lovet, började vi dagen med en lektion på beachen. Vi hade i uppgift att presentera en 30 minuters lektion för de andra i klassen som skulle deltaga. Marlene och jag hade teamat ihop oss och gjorde fem skojiga team lekar...i alla fall tyckte vi att de var skojiga haha. Lekar som "Pull your self together", "Blood donation", "Digging to china"...haha om inte de hade skoj så hade i alla fall vi de;)

Himla skoj att leka de andras lekar med. Hamnade i rätt grupp som bara gjorde roliga lekar...den andra gruppen hade värsta boot camp och spring pass. Hoppas jag väljer rätt nästa måndag med!

Lektionen efter det gjorde vi Beep test, step test, walking test och treadmill test. Var rätt jobbigt att göra det efter att man sprungit runder i två timmar på stranden i stekande sol. Benen var rätt trötta när vi satt ner på sista lektionen, exercis sciens.

Så himla typiskt! Jag stänger alltid av min mobil under lektionerna och nästan alla som kan ringa till min aussie mobil är oxå i skolan. Fick en känsla när jag satt där och börja undra om jag stängt av min mobil...men jo, visst gjorde jag det. Man vill nämligen INTE att den ska ringa på Mikes lektion. Han är en man som HATAR teknik och har sagt: "Ringer din mobil på min lektion...då letar jag upp den värsta soptunnan men mest kladd, bananskal och rinnande läsk...sen åker er mobil ner där. Ni kan hämta den på nästa ras" Detta säger han med ett underbart flin som täcker hela huvudet... Tro fan, att för en gång skull så ska någon ringa min mobil mitt i Mikes lektion!!! Kasta mig över väskan och försöker förbrilt få fram mobilen och stänga av den. När jag titta upp står han 50 cm från mig, värsta leendet och har sin hand framsträckt...jag försöker gömma mig bakom stolen och tindra med mina ögon för att få honom att göra ett undantag, men inte. Medan han traskar iväg mot soptunnerna utanför skriker jag att det e Eriks mobil...då skrattar han ännu mer...han lägger ner den i soptunnan och kommer in igen. Går fram till mig och säger: " Där är en droppande läsk, bananskal, lite yoggi och nått annat kladd som jag inte ens kan se vad de är. Men Jane, vi har en rast om någon minut, hehe" Tack för den Mike! Som tur är hade han varit snäll mot mig och lagt den jätte fint i tunnan, så att den inte alls vara kladdig=)

Livet kunde vara värre;)








Bilder från vår lektion på stranden. Thanx Clive for taking the pix=)

I´m back =)

Äntligen tillbaka hemma! Så skönt!

Vi hade fått reda på att vi skulle jobba MAX 40 timmar totalt över våra sju dagar på Fraser Island och det blir ju inte så mycket varje dag. Jag och Marlene var förväntansfulla och lyckliga...tills vi kom dit. När vi kliver av bussen som tagit oss till Hervey Bay inser vi att detta inte är ställer där färjan kommer att gå ifrån, så vi måste ta en dyr taxi dit. Vi skulle ta den sena båten över till Fraser och skulle hämta vårt båtpass på terminalen...som är stängd! Ja ja vi löser detta med att förklara för personalen på båten hade vi tänkt. När kl slår 23.00 och båten skall gå, ser vi ännu ingen personal där och båten är totalt svart. Efter någon minut kommer två män släpandes på en ung tjej som är totalt berusad/däckad...detta visar sig vara en av personalen på ön. Vi pratar med en av männen och han säger att det är ok och att det e bara att hoppa på. Väl på båten inser vi att det bara är vi och en kvällspersonal styrka som ska åka med över till Fraser Island. Kakerlackor kryper överallt, på stolar, bord, väggar och till o med tak...urk.

Väl framme efter en enormt skumpig och gungande färd, möts vi av en stressad kille. denna kila ska egentligen visa oss runt och ge oss vår uniform MEN han har bråttom och ska på färjan som ska bege sig tillbaka. "Hoppa på bussen så kommer ni få er uniform i receptionen och er rumsnyckel" säger han och försvinner ombord.

Bussen tar oss upp till huvudbyggnaden där receptionen finns och vi får lite kläder och ett kuvert var. I kuvertet ligger ett brev, broschyer och vår rumsnyckel. Killen som körde bussen säger att han kan visa oss runt lite och det vill vi ju gärna trots att vi e enormt trötta efter av att ha varit på resand fot hela dagen. Tyvärr hinner vi inte mer än ner i källaren innan han får ett samtal och vi måste bege oss iväg fort...ett probelm har uppstått. Killen släpper av oss på en bar som ligger inne på resort området och åker iväg med bussen som har alla våra väskor ombord.

Jaha då var det bara för oss att snällt sita och vänta på att de skulle komma tillbaka med våra väskor och ta oss till vårt rum. Klockan går och vi börjar bli lite oroliga för att de rymt iväg med våra väskor och att det inte alls hänt något. Både Marlene och jag börjar bli lite smått irriterad för att vi inte fått reda på vad som händer och när de kommer tillbaka. Marlene går med stormsteg in på puben och ber dem lite snäll, men bestämt, att ta reda på var våra väskor är och när de kommer tillbaka så att vi kan lägga oss. Killen som äger baren ringer upp bussen och det visar sig att det härjar runt två fulla killar på området och ställer till problem. De skulle snart var tillbaka...

En av personalen bestämmer sig för att gå med oss till våra rum så får väskorna komma senare. Vi börjar gå och såklart så kommer bussen precis då. Vi hoppar på och de kör oss typ 50m och sedan är vi framme vid stugan haha. In på rummet och kasta oss isäng för att orka med vår första dag.

Vår RANGER uniform som vi fått visar sig vara i storlek L på skjortan och storlek 16 i byxorna...jag kan gå ifrån mina byxor och flyga iväg med min skjorta haha men men.

Inser oxå att våra jobbtimmar på MAX 40 inte är 40 utan närmare 57 timmar å sex dagar med en ledig dag på schemat. Timmarna vi spenderar på jobbet är betydligt mer...grr...snacka om att utnyttja gratis arbetskraft. Under veckans gång blev timmarna så klart fler då vi fick rycka in lite extra, great!

Vi bor gratis på en paradis ö men ingen ledig tid att utforska den:( Tur att vi har en dag ledig...så klart inte samma dag men ändå. På min lediga dag anmälde jag mig till att få följa med en buss och se på "Fraser Islands beauty spots" Helt fantasktiskt, vilken ö!!! Min favorit blev helt klart "Lake McKenzie" WOW



Kritvit, finkornig sand med klar blått underbart sötvatten! Det sägs att man blir tio år yngre om man peelar sig med sanden och badar i vattnet. Bara så ni vet om ni undrr varför jag ser så ung ut;) haha...

Man hade även möjlighet att flyga ett litet flygplan för 70 dollar, 450kr. Då skulle man få flyga över ön och se ev hajar och valar i vattnet. Oj oj oj va jag ville men tyckte att det vara en onödig utgift för att bara få flyga i ca 15-20 minuter men va tusan. Jag slapp ju betala för själva resan i och med att jag jobba på resorten, så jag hängde med til planet. Ray som var den roliga och kära busschaffören så att jag skulle säga att jag var personal så kanske jag skulle få det lite billigare, yes tänkte jag och skutta iväg. Hinner inte säga något innan piloten undrr om jag jobbar på King fisher bay resort...yes säger jag och då säger han...då e denna turen gratis för dej, TJOOOOOHHHHOOOOO=) Vilken tur att jag hängde på!




Här kommer lite med bilder från min rundtur...



Nä nu måste jag äta...fortsättning följer imorgon...



RSS 2.0